Rodinný dům Jesenice

U BV studia jsme si nechávali zpracovat velkou část interiéru dolního podlaží, která nám byla navržena architektonickým ateliérem Progres. Projektová dokumentace a příprava zakázky byla ze strany BV studia velmi podrobná a přesná, veškeré detaily byly v průběhu projektu konzultovány přímo s námi nebo architekty ateliéru tak, aby každý kus nábytku přesně odpovídal našim představám a byl co nejlépe funkční. V průběhu zakázky jsme byli vždy přesně informováni o průběhu práce a termín instalace nábytku v naší domácnosti byl dopředu dohodnut (a také vždy dodržen). Samotná realizace zakázky byla nesmírně precizní, pánové z BV studia, kteří u nás nábytek instalovali, si dávali velmi záležet, abychom s výslednou prací byli naprosto spokojeni. I po několika letech užívání jsou veškeré kusy zařízení stále plně funkční, a i přes značný zátěžový test dvou malých dětí vypadají výborně.

Pavel Chára

Hledáte něco podobného? Napište nám.

error: